• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pandurević: Kampanju provesti bez incidenata

Autor SRNA

Republici Srpskoj je potrebno da predizborna kampanja protekne bez incindenata i da opšti izbori 12. oktobra budu demokratski, pošteni i bez pritisaka, izjavila je nosilac liste SDS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH Aleksandra Pandurević.

Pandurevićeva je sinoć na javnoj tribini u Modriči rekla da Republika Srpska sve ljudske i materijalne resurse mora usmjeriti na prevazilaženje ekonomske krize i rješavanje brojnih problema sa kojima se, posebno u ovoj godini, susreću sve zemlje u okruženju.

Ona je istakla da će SDS, ako pobijedi na izborima, raditi na poboljšanju ekonomske situacije u cijeloj Srpskoj, vraćanju dostojanstva boračkim kategorijama i sigurnost penzionerima.

Nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice četiri Stevo Joksimović rekao je da bez otvaranja novih radnih mjesta u privredi nema razvoja Republike Srpske.

"Srpskoj treba odgovorna vlast koja će se jednako odnositi prema svim svojim građanima, ali i vlast koja će sticati prijatelje u zemljama širom svijeta", rekao je Joksimović.

Na tribini su predstavljeni kandidati SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice četiri.

Prije i nakon tribine Pandurevićeva je odbila dati izjavu novinaru Srne, jedinog prisutnog predstavnika medija na skupu, uz komentar da ne daje izjave ovoj medijskoj kući. Ona je tokom javne tribine kritikovala odnos Milorada Dodika, predsjednika SNSD i Republike Srpske, prema "BN televiziji".

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Ovaj potparol SDS kritikuje Dodika za ponasanje prema BN a i sama se isto ponasa prema Srni

MONDO REPORTAŽE