• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čavić: Potrebne promjene

Autor SRNA

Narodni demokratski pokret okuplja slobodoumne ljude, koji nisu mogli da prihvate da se klanjaju idolima i koji vjeruju da se samo slobodom može izgraditi demokratsko društvo.

To je sinoć u Trebinju rekao nosilac liste NDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Dragan Čavić.

Čavić je na tribini NDP-a istakao da će ova politička partija, kao i svaki drugi otvoren pokret, da primi sve slobodoumne ljude koji žele dobro Republici Srpskoj kroz slobodu mišljenja i govora, a prije svega vladavinu zakona.

"Republici Srpskoj treba preokret i promjene iz korijena, povratak ustavnom poretku, istinskoj demokratiji i vladavini zakona, poštena vlast sa poštenim ljudima, prekid sa politikom nepotrebnih konflikata i otvaranje prema svijetu, jer samo tako Srpska ima šansu za budućnost", rekao je Čavić.

Kandidat NDP-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice tri Slobodan Šaraba rekao je da se NDP zalaže za suštinske promjene u tri pravca, a prvo kroz promjene brojnih zakonskih propisa, kao što je zakon o zapošljavanju.

On je naveo da je drugi pravac promjena vraćanje institucijama sistema i decentralizacija vlasti, te evropski put Republike Srpske u bolji život "na način kako njime sada ide Srbija".

Kandidat NDP-a za narodnog poslanika iz Izborne jedinice šest Srđan Bubalo rekao je da do promjena neće doći ako se promijene samo ljudi, a ostane isti način ponašanja, te pozvao građane da 12. oktobra glasaju za budućnost svoje djece i za one koji politiku neće koristiti samo u lične interese.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE