• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perenčević: Vojinović se služi manipulacijama

Autor SRNA

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za načelnika opštine Laktaši Željko Perenčević rekao je da se njegov protivkandidat iz Saveza za promjene Vukašin Vojinović služi nizom manipulacija u izbornoj kampanji i krši Izborni zakon.

 Perenčević: Vojinović se služi manipulacijama Izvor: Ilustracija MONDO

Izvor: Ilustracija MONDO

"Vukašin Vojinović je na plakatima i bilbordima u kampanji stavio logo SNS-a i poručio da ga ova stranka podržava, što nije tačno", rekao je Perenčević na konferenciji za novinare u Banjaluci.  

Perenčević je naveo da je on kao kandidat SNS-a za načelnika Laktaša prihvatljiv za narod, naglasivši da je Vojinović nekada bio poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske i da ništa nije učino za opštinu Laktaši.

"Vojinović na svojim skupovima, od početka izborne kampanje manipuliše i obmanjuje građane zbog pomenutog loga, a mi smo zbog toga uputili pismo CIK-u i ubrzo očekujemo odgovor", rekao je Perenčević.

On je istakao da, prema anketama koje je uradio SNS u Laktašima, Vojinović nema podršku građana, dodavši da se on kandidovao za načelnika samo zbog ličnih interesa.

Perenčević je pozvao građane Laktaša da izaberu treći put i glasaju za SNS i njega kao kandidata za načelnika, navodeći da je ova stranka u Srbiji napravila preporod u svim segmentima života.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE