• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNS: Osuda uklanjanja plakata

Nosilac liste Srpske napredne stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Zoran Kos osudio je danas uklanjanje predizbornih plakata i promotivnog materijalna ove stranke u Prijedoru.

"Po naredbi gradskih vlasti, komunalna policija uništava naše plakate uz obrazloženje da mi uništavamo imovinu. Naša obaveza je da skinemo plakate poslije kampanje i vratimo u prvobitno stanje i to ćemo i uraditi", rekao je Kos na konferenciji za novinare u Prijedoru.

On je naveo da su vladajuće stranke zauzele sva javna mjesta svojim promotivnim materijalom i da je za opoziciju ostalo vrlo malo mjesta, ali da i to malo "vlastima smeta, jer se plaše da će narod glasati protiv njih, a za Savez za promjene".

"Mi ćemo se, takođe, ponovo žaliti CIK-u BiH na ponašanje koalicije centra, jer Stranka napredna Srpska na svojim bilbordima i dalje koristi taj naziv, iako joj je to CIK BiH zabranio", rekao je Kos, ocjenjujući da je namjera te stranke da građane dovede u zabludu.

Kandidat SNS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Mirko Brkić rekao je da izborno zakonodavstvo daje pravo na ravnopravno učešće svih političkih subjekata u izbornoj kampanji, ali da je opoziciji ostalo vrlo malo prostora.

Kandidat SNS-a za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH u Izbornoj jedinici jedan Mile Janjić rekao je da se SNS bori protiv kriminala i korupcije i da uništavanje promotivnog materijala te stranke predstavlja glas protiv te borbe.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE