• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KP:Humanitarne organizacije finansirati iz budžeta

Autor SRNA

Nosilac liste Komunističke partije za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Dragutin Ilić rekao je da će se, ukoliko bude izabran za poslanika, zalagati da se humanitarne organizacije finansiraju iz budžeta Srpske.

Ilić je nakon posjete Udruženju "Žene to mogu" rekao novinarima da se humanitarnim organizacijama i organizacijama koje se bave osjetljivom kategorijom stanovništva moraju obezbijediti uslovi za rad, kako bi mogle postići mnogo veće rezultate.

On je rekao da društvo prema tim organizacijama mora imati sasvim drugačiji odnos, ističući da je sadašnji odnos društva prema tim organizacijama nedopustiv.

"Mi koji smo rođeni na ovim prostorima imamo samo tri mogućnosti. Jedna je da odselimo, druga da nastavimo da se svađamo i propadamo i treća da sjednemo, pružimo ruke jedni drugima i da vidimo kako da ovaj prostor uredimo da svima nama služi i da nam svima u njemu bude lijepo", poručio je Ilić građanima BiH.

Govoreći o ravnopravnosti polova, Ilić je rekao da i dalje postoji "muški šovinizam kojem, možda, doprinose same žene zbog naslijeđenog patrijarhalnog vaspitanja".

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE