• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radmanović se požalio Ki Munu na Brisel

Autor SRNA

Član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović prenio generalnom sekretaru UN Ban Ki Munu da nedostaju sredstava koja su obećana na donatorskoj konferenciji u Briselu

Član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović prenio je generalnom sekretaru UN Ban Ki Munu da se u BiH dosta teško, ali hrabro nose sa posljedicama poplava, jer nedostaju sredstava koja su obećana na donatorskoj konferenciji u Briselu.

Sagovornici su izrazili nadu da će u skorijoj budućnosti doći do realizacije obećanja iz Brisela, koja bi bar djelimično mogla da poprave stanje prouzrokovano ovom prirodnom nepogodom, saopšteno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske.

Razgovarajući o aktuelnoj situaciji u BiH i predstojećim izborima, Radmanović i Ban Ki Mun su konstatovali da se izborni proces odvija u skladu sa demokratskim principima i načelima koja se baštine u EU, kao strateškom cilju BiH.

Na kraju sastanka, održanog u okviru zasjedanja Generalne skupštine UN u Njujorku, sagovornici su podržali fond za izgradnju mira i druge inicijative UN koje za cilj imaju promovisanje mira u čitavom svijetu.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE