• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NDP za ravnomjeran ekonomski razvoj RS

Autor SRNA

Kandidat Narodnog demokratskog pokreta (NDP) za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice osam Bojan Elčić rekao je da će se zalagati za ravnomjeran ekonomski i svaki drugi razvoj Srpske.

Elčić je rekao na konferenciji za novinare u Istočnoj Ilidži da će se zalagati za društvo jednakih šansi za sve, bez ikakvih diskriminacija, a posebno bez podjela na privilegovane i obespravljene.

"Tri bitna fokusa mog angažmana su da se kroz Fond za razvoj istočnog dijela Republike Srpske obezbijede realni izvori novca za realizaciju projekata, razvoj poljoprivrede, kao najvećeg potencijala za oporavak Srpske i preduzimanje svih mogućih mjera za poboljšanje uslova života mladih ljudi", istakao je on.

Elčić je naglasio da NDP od osnivanja ima jasan cilj - predan rad do potpunog ekonomskog oporavka Republike Srpske.

Kandidat NDP-a za Parlamentarnu skupštinu BiH Marko Kovačević istakao je da se kandidovao zato što smatra da ovo tijelo treba nove ljude, ideje i način rada.

"Odluke treba primarno da se donose u Parlamenranoj skupštini BiH, a ne da imamo 42 `ikebane` koje će sjediti pasivno, dizati ruke po automatizmu, i koje se neće javljati za riječ", naglasio je Kovačević.

On je obećao da će predstavnici NDP-a, ako budu izabrani, znati intelektom, stavom, ali i obrazovanjem i kulturom izražavanja, parirati kolegama iz Federacije BiH i dati konkretne prijedloge, ali i rješenja.

Kovačević kaže da će do sljedećih izbora građani kandidate NDP-a zapamtiti zato što će glasno zastupati interese Republike Srpske, što će aktivno učestvovati u donošenju zakona, usvajati ih, ali i rušiti, a o svom radu informisati svoju lokalnu zajednicu.

"Zbog svega toga kandidati NDP-a zaslužuju povjerenje naroda, i to na svim nivoima", poručio je Kovačević.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE