• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNS i socijalisti podržali Kodžomana

Autor SRNA

Opštinski odbori DNS-a i Socijalističke partije u Laktašima podržaće na prijevremenim izborima za načelnika opštine kandidata SNSD-a Miroslava Kodžomana, za kojeg očekuju da će u nedjelju, 28. septembra, odnijeti pobjedu.

Predsjednik Opštinskog odbora SP-a Slobodan Protić rekao je da je to potpuno logičan politički potez, jer su ove dvije stranke u Laktašima dio zajedničke skupštinske većine i dio vladajuće koalicije na republičkom nivou.

"U nedjelju očekujemo pobjedu našeg zajedničkog kandidata, koja će biti uvod u veliku pobjedu naše koalicije 12. oktobra", rekao je Protić na konferenciji za novinare u Laktašima.

On je dodao da je Kodžoman mlad čovjek sa iskustvom u rukovođenju, koji uživa povjerenje SP-a i da će biti dobro rješenje za opštinu Laktaši.

"To je i uvođenje potpuno nove generacije mladih političara", ocijenio je Protić.

On je pozvao građane Laktaša da u nedjelju izađu na izbore da bi oni bili fer, a rezultat zaista predstavljao njihovu volju, te da bi se pokazali demokratski kapacitet i civilizacijska izgrađenost ove sredine.

"Određena nervoza koja se javlja u izbornom procesu je uvijek normalna, ali je treba kanalisati i nadam se da će nedjelja biti dan koji će ličiti na praznik demokratije, a ne na bilo kakve sukobe", rekao je Protić.

Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Saša Panić izrazio je očekivanje da će svi članovi ove stranke u Laktašima dati podršku Kodžomanu.

On smatra da je u Laktašima pravo vrijeme za dolazak mladih ljudi na odgovorne funkcije, jer je bitno da ova populacija dobije šansu i preuzme odgovornost.

Načelnički kandidat Miroslav Kodžoman izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim tokom predizborne kampanje u Laktašima i pozvao sve građane sa pravom glasa da u nedjelju izađu na prijevremene izbore za načelnika ove opštine.

"Nismo željeli da se bavimo drugim kandidatima da se ne bi dizale tenzije, a mislim da je drugima to bio cilj", rekao je Kodžoman i dodao da SNSD želi da izbori proteknu dostojanstveno i u najboljem redu, jer je to u interesu svih.

Kodžoman je zahvalio koalicionim partnerima na podršci, ocijenivši dosadašnju saradnju u Skupštini opštine kao izuzetno dobru.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE