• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koalicija "Domovina" za bolji položaj Bošnjaka

Autor SRNA

Kandidat koalicije "Domovina" za predsjednika Republike Srpske Ramiz Salkić smatra da su Bošnjaci u Banjaluci diskriminisani, posebno u pogledu zapošljavanja u javne institucije.

"Građani Banjaluke iz reda bošnjačkog naroda imaju puno problema i nisu zastupljeni u dovoljnoj mjeri u javnim institucijama i ustanovama, u gradskoj administraciji, pa ni u republičkim institucijama", rekao je Salkić novinarima pred početak predizborne tribine koalicije "Domovina" u Banjaluci.

On je pozvao Bošnjake u Banjaluci da glasaju za kandidate ove koalicije, koji će, kako je rekao, na najbolji način zastupati njihove interese.

Kandidat koalicije "Domovina" za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Admir Čavka ubijeđen je da će ova koalicija imati od devet do 12 poslanika u parlamentu Srpske.

"Cilj je da postanemo važan politički faktor", naveo je Čavka.

Nosilac liste koalicije "Domovina" za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice jedan Senadin Halilović poručio je da će se zalagati za bolji položaj sva tri konstitutivna naroda u BiH, posebno kada je riječ o zapošljavanju mladih.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE