• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SDS: Podržati izgradnju mosta u Česmi

Autor SRNA

Na predizbornom skupu SDS-a u banjalučkoj MZ Česma istaknuto je da će ova stranka, ukoliko osvoji povjerenje građana i dođe na vlast, podržati legitimne zahtjeve mještana za izgradnjom mosta na Vrbasu, a ne "zahtjeve tajkuna".

Nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Nenad Stevandić rekao je da je Česma "najponiženija Mjesna zajednica u Banjaluci, jer se nalazi svega kilometar od centra grada, a nema riješeno pitanje putne infrastrukture i kanalizacije".

"Dva najveća problema Česme su loš nasip zbog kojeg stalno prijeti opasnost od poplava i most koji je odnio Vrbas, a gradske i republičke vlasti pokušavaju da naprave novi za tajkuna, a ne za građane", rekao je Stevandić.

Kandidat za Narodnu skupštinu Marinko Dragišić rekao je da ova stranka podržava legitimne zahtjeve građana Česme da se napravi most na rijeci Vrbas.

"Tačno je da on košta 10 miliona, a da je budžet komunalne potrošnje 20, ali ako se uzme u obzir da je grad dužan 200 miliona, moramo ispoštovati i ove prioritete", rekao je Dragišić.

On je dodao da će se zalagati za otvaranje novih radnih mjesta, revitalizaciju sela, a posebno za zapošljavanje demobilisanih boraca, ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca, kao i radnika koji su u procesu privatizacije ostali bez posla.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE