• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jarić: Pokloniću platu djeci sa posebnim potrebama

Autor SRNA

Kandidat na listi DNS-NS-SRS za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Sonja Jarić izjavila je da će, ukoliko bude izabrana za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, svoju poslaničku platu pokla

"Biti poslanikom u Narodnoj skupštini Republike Srpske je velika čast, ali i obaveza. Smatram da bi, kroz mogućnost da predstavljamo narod u parlamentu, trebalo i djelom pokazati spremnost da se pomogne", istakla je Jarićeva.

Jarićeva je rekla da ovakvim postupkom želi skrenuti pažnju društva na to da djeca kojima je potrebna posebna pomoć i pažnja nemaju mogućnost da se liječe, najviše zbog nedostatka finansijskih sredstava, te time skromno doprinijeti bržem prevazilaženju postojećeg stanja, saopšteno je iz stranke Nova Srpska.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lorenco

Mlada,skolovana,ambiciozna i povrh svega lijepa... Smatram da zasluzuje povjerenje,moje je dobila. E sad,ko je ulozio u njenu kampanju i sa kojim ciljem,ne znam i ne bih ulazio u to,a nadam se da cu je naredne 4 godine gledati gledati u parlamentu!

Čudno

Malo mi čudno njeno ponašanje jer je kandidat na listi jedne partije a apsolutno se ponaša kao nezavisni kandidat i vodi sama svoju kampanju. Uložila je mnogo para u promociju i bilborde a sad će se određi plate pa sa kojim ona ciljem izlazi na izbore, nije valjda neka očeva nezadovoljena ambicija

Još Čudnije

@Čudno Izvedite računicu za djecu sa posebnim potrebama. Plata narodnog tribuna, čini mi se po pisanju medija, da iznosi cca 4.000 KM, pomnožite to sa 12 mjeseci što iznosi 48.000 KM. Taj iznos pomnožite sa 4 godine i to vam je 192.000 KM. Sad kad znate ove činjenice, provjerite poziciju u budžetu RS-a, za ove namjene i ustanovite koliko je planirano na godišnjem nivou za ova lica. Milsim da je motiv da se pokaže ličnim primjerom da ulazak u politiku mora biti prije svega zalaganje za opšti interes šire društvene zajednice, a ne uhljebljavanje neradnika i demagoga i poltonokrata (ovo je najnovije zanimanje u političkim partijama). A na kraju krajeva motiv nije ni bitan ako održi dato obećanje. Možda se pojavi još koji humanitarac u Narodnoj skupštini. Takođe bilo bi dobro da probate i sami ličnim primjerom da mjesečno odvojite 10 KM, za ove namjene, pa kad se kandidujete, ja ću onda i za vas glasati, ako budete poštovali ovaj standard i odrekente se poslaničke naknade.

MONDO REPORTAŽE