• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NDP: Ravnomjerno ulagati u razvoj Srpske

Autor SRNA

Nosilac liste NDP-a za Narodnu skupštinu RS iz Izborne jedinice sedam Branko Grujić smatra da je neophodno da se ravnomjerno ulaže u razvoj Srpske, a pogotovo u dio od Zvornika do Trebinja.

Grujić je večeras na predizbornom skupu NDP-a u Zvorniku naglasio da je potrebno stvarati uslove da se mladi zapošljavaju, ali sa naglaskom da bar jedno lice u porodici treba da radi.

On je dodao da je potrebno da se obnovi industrija, ali u smislu da se procijeni šta može da radi i to forsirati, a nikako ulagati u neprofitabilna preduzeća.

Grujić je rekao da je i poljoprivreda oblast u koju treba ulagati jer je to najisplatnije i ima perspektivu. "Ulaganjem u poljoprivredu smanjujemo pritisak na grad, a stvaramo uslove da mladi ostanu na selu da rade i privređuju", dodao je Grujić.

Kandidat NDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam Vojin Čuturić rekao je da će se, ako bude izabran, zalagati da se stvore uslovi privredi da radi, da se razvija, investira i da otvara nova radna mjesta da bi omladina i nezaposleni narod mogao da radi.

"Zalagaću se za reformisanje određenih ministarstava i institucija u Republici Srpskoj, koje bi trebalo da budu više u službi naroda", rekao je Čuturić.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE