• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovičić: Manje vladati, a više upravljati

Autor SRNA

Kandidat Stranke pravedne politike (SPP) za predsjednika Republike Srpske Dragomir Jovičić poručio je da će se ova politička partija boriti za to da se manje vlada, a da se više upravlja.

"Obično se kaže da vlast kvari ljude, ali kod nas su ljudi ti koji kvare vlast. SPP će insistirati na stručnim i odgovornim kadrovima", rekao je Jovičić novinarima u Prijedoru uoči završne javne tribine ove stranke u gradu na Sani.

On je ocijenio da je loša kadrovska politika dovela Republiku Srpsku u stanje koje djeluje bezizgledno, a stanovništvo u stanje kolektivne depresije.

Kandidat SPP-a za člana Predsjedništva BiH Goran Zmijanjac rekao je da očekuje da na opštim izborima 12. oktobra nova snaga u Republici Srpskoj postane nezaobilazan faktor.

"Očekujem da ćemo imati toliki politički kapacitet da možemo spriječiti sve negativne tendencije kojima su Republika Srpska i svi njeni građani izloženi", poručio je Zmijanjac.

On očekuje da će se glas SPP-a čuti i na nivou BiH u želji da se zaustavi urušavanje Republike Srpske i da prestanu manipulacije strahom u BiH, a posebno u Republici Srpskoj.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE