• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić za reorganizaciju MIP BiH

Autor SRNA

Kandidat Saveza za promjene za člana Predsjedništva BiH iz RS Mladen Ivanić rekao je večeras u Bijeljini da će, ukoliko pobijedi na predstojećim izborima, ozbiljno raditi na reorganizaciji Ministarstva inostranih poslova BiH.

"Srbi su u ovom ministarstvu zapostavljeni i ovo je jedna od ključnih stvari kojoj se odmah treba pristupiti", dodao je Ivanić.

Ivanić smatra da imidž BiH treba potpuno promijeniti i to je, kaže, druga stvar kojoj će se posvetiti.

"Srpski član Predsjedništva BiH ne smije samo sjediti u Sarajevu i ne činiti ništa, što smo imali priliku da vidimo u posljednjih osam godina", rekao je Ivanić na centralnoj završnoj tribini, koju je u gradskom bioskopu u Bijeljini organizovao Gradski odbor PDP-a.

Ivanić je rekao da je treće krupno i ključno pitanje kojim se namjerava baviti borba protiv korupcije u organima BiH, koja je, kaže, očigledna.

Ivanićeva poruka u Bijeljini, ali i Loparama, u kojima je prethodno održana tribina PDP-a, je da će ova stranka biti opredijeljena za jačanje ekonomije, borbu protiv korupcije i zaštitu socijalno najugroženijih, te da "svi kojima nije dobro glasaju za promjene".

Nosilac liste za Narodnu skupštinu Srpske iz Izborne jedinice šest Slaviša Marković izrazio je uvjerenje da će se 12. oktobra dogoditi promjene i pozvao građane da se pridruže promjenama da bi kreirali "bolju, ljepšu i sigurniju Republiku Srpsku".

Kandidat koalicije PDP-NDP za Predstavnički dom parlamenta BiH iz Izborne jedinice dva Radomir NJeguš rekao je na predizbornoj tribini u Bijeljini da će, ukoliko bude izabran, u Sarajevu raditi na "vraćanju silnih i bezobraznih primanja poslanika, pa i ostalih funkcionera na nivou BiH".

"Ovo je jedna od prvih inicijativa koju ću, ukoliko pobijedim na izborima, predložiti", rekao je Njeguš.

Na završnoj tribini u Bijeljini predstavljeni su svi kandidati PDP-a za Narodnu skupštinu Srpske iz Izborne jedinice šest te kandidati za poslanike u parlamentu BiH iz Izborne jedinice dva.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE