• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnička partija pristupila Savezu za promjene

Autor SRNA

Radnička partija Republike Srpske pristupila je Savezu za promjene čime postaju dio tog saveza koji će na izborima predstavljati snagu koja je za poboljšanje stanja u Srpskoj, izjavio je Ognjen Tadić

Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić rekao je da je Radnička partija Srpske pristupila ovom savezu, što znači da su radnici procijenili da su promjene ne samo neophodne, već i da predstavljaju posljednju nadu za poboljšanje njihovog statusa i mogućnostima novog zaposlenja.

Tadić je, nakon što su predstavnici Radničke partije potpisali da pristupaju Savezu, rekao da tim činom radnici postaju dio Saveza za promjene koji će na izborima predstavljati snagu koja je za poboljšanje stanja u Srpskoj.

"Pozivam radnike da izađu na izbore", rekao je Tadić novinarima i istakao da je Srpska previše vremena izgubila na politici i da budući predsjednik i vlada Republike Srpske moraju maksimalno da se posvete ekonomskim pitanjima koja bi bila oslonac za rješavanje svih ostalih pitanja u Srpskoj.

Tadić je rekao da za tako nešto postoji objektivna šansa, imajući u vidu da Srpska ima ogromne prirodne i ljudske resurse koji garantuju da se, uz dobar plan, Republika može kretati u pravcu razvoja i time izlaziti iz krize i siromaštva.

Predsjednik Radničke partije Goran Bjelac pozvao je sve građane, a posebno radnike da 12. oktobra izađu na izbore i podrže Savez za promjene, jer se na taj način može očekivati bolje sutra.

On je rekao da ova partija apsolutnu podršku daje Savezu za promjene jer radnik "već godinama ne živi, već samo postoji, a i postojanje je postalo nepodnošljivo".

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE