• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPP: Mladi da izađu na izbore

Autor SRNA

Kandidat Stranke pravedne politike za poslanika u Skupštini RS Stanislava Ligka pozvala je sve građane, a naročito mlade da ne budu pasivni i da izađu na izbore, jer samo na taj način mogu promijeniti loše stanje u kojem se zemlja nalazi

Ligka je na Trgu Krajine u Banjaluci, gdje je SPP organizovao akciju simboličnog naziva "Za slađu Srpsku", rekla da građani, ukoliko ne znaju za koga da glasaju, ponište svoj glasački listić da bi spriječili izborne krađe i manipulacije.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Srpske Aleksandra Dragičević rekla je da su mladi razočarani trenutnom situacijom, a naročito nemogućnošću da nađu posao, saopšteno je iz SPP-a.

"SPP je stranka koja daje šansu mladima, što je evidentno i po velikom broju mladih na izbornim listama. Mi smo mlada stranka koja iza sebe nema prljavu političku prošlost. Zato poručujem svim građanima, a naročito mladima da ukažu povjerenje SPP-u", izjavila je Dragičevićeva.

SPP je organizovao danas na Trgu Krajine u Banjaluci akciju simboličnog naziva "Za slađu Srpsku", prilikom koje su građanima dijeljene čokolade uz poruku da 12. oktobra izađu na izbore i izaberu bolju budućnost.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE