• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić: Birači da odaberu promjene ili "po starom"

Autor SRNA

Kandidat Saveza za promjene za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je narod u RS 12. oktobra odlučuje hoće li nastaviti putem kojim je išao u posljednjih devet godina ili će nešto promijeniti.

Na predizbornom skupu PDP-a u Milićima, Ivanić je dodao: "Ako se narod odluči da nastavi kako je išao ovih devet godina, glasaće za SNSD, a ako se odluči da bude makar malo drugačije, glasaće za partije iz Saveza za promjene", rekao je Ivanić.

On je dodao da je sve što je SNSD obećao u tih devet godina bila prevara - referendum o nezavisnosti Republike Srpske, gašenje Suda i Tužilaštva BiH, izgradnja termoelektrana u Gacku i Ugljeviku, autoput Novi Grad - Bijeljina i drugo.

"Prije devet godina ostavili smo 310.000 zaposlenih ljudi. Danas u Republici Srpskoj radi 60.000 manje. Mimo, toga, imali smo činjenicu da je prije devet godina postojao `Telekom`, da je bio uređen i da je u Budžet Republike Srpske donosio 100 miliona KM /godišnje/. Nema više `Telekoma` - pare su potrošene, a novca nema", rekao je Ivanić.

Na predizbornom skupu u Milićima predstavljeni su i kandidati PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Bez brige Ivanicu uz tebe je Vucurevic i citavo Trebinje. Sjajna ti je bila promocija u tom gradu. Bravo

MONDO REPORTAŽE