• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić protiv promjene Dejtonskog sporazuma

Autor SRNA

Kandidat Saveza za promjene za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić rekao je večeras u Mrkonjić Gradu da je protiv bilo kakve promjene Dejtonskog sporazuma i trećeg entiteta.

Ivanić je na tribini PDP-a, čiji je lider, poručio da će čvrsto braniti teritorijalno uređenje i sadašnju ustavnu poziciju Srpske.

On je pozvao građane da 12. oktobra izađu na izbore, jer, kako kaže, ostanak kod kuće znači glas za sadašnju vlast.

Nosilac kandidatske liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Branislav Borenović rekao je da će se, ukoliko osvoji poslanički mandat, boriti protiv korupcije i kriminala.

"Najvažnije je vratiti dostojanstvo penzionerima i boračke penzije koje su nepravedno oduzete, baviti se ozbiljno poljoprivredom i zapošljavanjem. Ono što se najviše od nas očekuje jeste beskompromisna borba protiv korupcije i kriminala", rekao je Borenović.

On kaže da se mora stvoriti normalan politički ambijent da bi se ozbiljno posvetili ekonomiji i poručio da vjeruje da će na izborima doći do promjena.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Petar Šikman pozvao je građane da se pridruže promjenama i da je siguran da će do njih doći.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE