• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SP: Ekonomski razvijena Srpska garant stabilnosti

Autor SRNA

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je večeras da ekonomski snažna i razvijenija Republika Srpska može biti garant socijalne sigurnosti i svake druge stabilnosti.

"Samo tako penzioneri mogu imati veće penzije, boračka prava biti stabilna i pravično uređenja, novčane nadoknade veće nego danas i nastavljena briga za porodice poginulih boraca, RVI i demobilisane borce", rekao je Đokić novinarima u Prijedoru uoči završne predizborne tribine SP-a u ovom gradu.

On je naglasio da su posebno za mlade ljude neophodna nova radna mjesta, da je zaposlenima potrebna sigurnost i da se moraju spriječiti zloupotrebe prema radnicima, pogotovo kada im poslodavac ne daje zarađene plate.

"Zalažemo se i za reformu energetskog sektora da proizvodimo nove količine energije, kao i za reformu agrarnog sektora, jer Republika Srpska je veliko neiskorišteno područje sa velikim potencijalom za novo zapošljavnje za koju je potrebna potpuno nova organizacija", kaže Đokić.

U ime rusko-srpske zajednice "Zavjet" iz Sankt Peterburga okuljpenima se obratila Irina Astapenkova, udovica ruskog doborovoljca poginulog u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

"Želim izraziti punu podršku predsjedniku Petru Đokiću, čovjeku koji je najviše do sada učinio za ruske dobrovoljce, RVI i porodice poginulih ruskih dobrovoljaca. Želim vam sreću i pobjedu na izborima i da živi Republika Srpska!", poručila je Astapenkova.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE