• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvijanović: Kampanja opozicije svedena na uvrede

Autor SRNA

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović ocijenila je da je "opozicija postala grupa očajnika kojoj se predizborna kampanja svela na uvrede i primitivizam".

 Cvijanović: Kampanja opozicije svedena na uvrede Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Cvijanovićeva je rekla Srni da je iznenađena i razočarana nivoom primitivizma koji se mogao čuti i vidjeti na predizbornim tribinama opozicije, posebno u Trebinju.

Ona je naglasila da joj "njihov primitivizam daje veću motivaciju" da se u vlastitoj kampanji i kampanji SNSD-a usmjeri na ono što je pozitivno, što se uradilo u prethodnih osam godina i što će se raditi u narednom periodu.

"Poražavajuće je šta su radili kandidati od mog protivkandidata koji sebe nastoji da promoviše kao uglednog profesora sa iskustvom. Snimci jasno pokazuju da je moj protivkandidat na tribini u Trebinju sjedio i uživao u skandiranju, što je zastrašujuće", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da za vrijeme predizborne kampanje nije čula nijedan ozbiljan politički ili ekonomski stav opozicije o bilo čemu. "I zbog toga što nemaju svoj jasan stav i što znaju da ne mogu naći nijedan ozbiljan argument protiv mene, komentarišu moju odjeću, izgled ili me nazivaju pogrdnim imenima", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da postoje naznake da bi 12. oktobra, na dan izbora, moglo doći do kupovine glasova, ali tome treba da uđu u trag nadležni organi, koji treba to da spriječe i sankcionišu.

Ona je izrazila nadu da će SNSD sa svojim koalicionim partnerima formirati Vladu Republike Srpske, što znači da će imati i većinu u Narodnoj skupštini, a na nivou BiH onoliko mjesta koliko su ih i planirali.

"Najbolji mogući scenario sada je da imamo demokratske, fer i poštene izbore, što znači da sve političke partije izađu, odmjere snage i kapacitete i za to budu 'nagrađene' odgovarajućim brojem mandata", rekla je Cvijanovićeva.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE