• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPP: Neke probleme moguće odmah riješiti

Autor SRNA

Kandidat SPP-a za predsjednika Republike Srpske Dragomir Jovičić izjavio je da su izmjena zakona o javnim nabavkama, o zapošljavanju državnih službenika, samo nekiod problema koje je moguće riješiti odmah.

Jovičić je rekao da kod političara ne postoji politička volja za borbu protiv korpucije i da je potrebno izvršiti kontrolu prihoda i imovine političara koji bi trebali da budu podvrgnuti poligrafskom testiranju da bi se utvrdilo da li su skloni korupciji.

"SPP će se zalagati za uvođenje pravila rigorozne kontrole zapošljavanja članova fukcionera i javnih službenika u državnim organima. Neophodno je da se politika zapošljavanja vodi po principima znanja i da se na odgovorna mjesta dovedu stručni ljudi, bez obzira na njihovu stranačku pripadnost", istakao je Jovičić na predizbornom skupu u banjalučkoj mjesnoj zajednici Piskavica.

Kandidat SPP za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Goran Zmijanjac poručio je da će se zalagati za zaštitu interesa Republike Srpske u Sarajevu i za vraćanje pozicije Srpske u ustavni položaj BiH, saopšteno je iz SPP.

"BiH je moguća samo kako je dizajnirana u Dejtonu, kao zajednica dva entiteta i njeno uređenje nije prepreka za razvoj", rekao je Zmijanjac.

Nosilac liste SPP za Narodnu skupštinu Republike Srpske u izbornoj jedinici tri Dragomir Keserović naglasio da je SPP nova stranka na političkoj sceni koja nije učestvovala u urušavanju i uništavanju Srpske i da je njen primarni cilj obnova Republike i vraćanje dostojanstva njenom narodu.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE