• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đokić: Dosljedan program 21 godinu

Autor SRNA

Kandidat SP-a za Narodnu skupštinu RS iz Izborne jedinice šest Petar Đokić rekao je da ova stranka 21 godinu vodi dosljednu politiku za razliku od brojnih političkih partija koje svoj program mijenjaju od izbora do izbora.

Đokić, koji je ministar rada i boračko-invalidske zaštite Srpske, danas je na predizbornoj tribini SP-a u Oštroj Luci, istakao da će svoj ministarski mandat završiti reformom penzionog sistema, učinivši ga sigurnim, stabilnim i održivim i sa povećanjem penzija za 10,3 odsto

"Neka svako uradi bar po pet odsto u svom resoru, ako ne može deset", rekao je Đokić.

On je podsjetio da je i za boračku populaciju završena reforma, da su izmijenjene diskriminatorske odredbe zakona i da su povećane boračke naknade za tri odsto, pa za pet odsto.

"Neko će reći da to nije ništa, ali to je, ipak, osam odsto", naveo je Đokić.

Govoreći o politici rada, Đokić je naveo da je Republika Srpska jedina u regionu smanjila broj nezaposlenih za protekle četiri godine, i to za 14.000.

"To nije dovoljno i tu bi, takođe, trebalo da uslijedi reforma, kao što su neophodne i reforme energetskog i agrarnog sektora", dodao je Đokić.

Na predizbornoj tribini SP-a u Oštroj Luci predstavljeni su kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice jedan i kandidati za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice jedan.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE