• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić: Vodili smo pozitivnu kampanju

Autor SRNA

Kandidat Saveza za promjene za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je večeras u Kotor-Varošu da će, ukoliko bude izabran na ovu funkciju, dati ogroman prioritet borbi protiv korupcije u ovoj zemlji.

Ivanić je na tribini PDP-a, čiji je lider, istakao da su vodili pozitivnu kampanju i da će na izborima ostvariti izuzetan rezultat, jer je ova partija pokazala da ima program za izlazak iz krize.

On je naveo da je u proteklih osam godina za 60.000 smanjen broj zaposlenih u Republici Srpskoj, koja je danas dužna 5,5 milijardi KM, a svaki njen stanovnik 4.000 KM, kao i da su sredstva od privatizacije "Telekoma Srpske" uzaludno potrošena.

Nosilac liste koalicije PDP-NDP za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice jedan Igor Crnadak rekao je da je tokom predizborne kampanje PDP biračima jasno prenio poruku da će borba protiv kriminala i korupcije i ekonomsko jačanje Republike Srpske biti glavni fokus politike te stranke u Sarajevu.

"Na izborima 12. oktobra odlučujemo hoće li Republika Srpska ostati na putu na kome je bila zadnjih devet godina ili ćemo nešto promijeniti. Uvjeren sam da nam zadnjih devet godina nije bilo dobro", rekao je Crnadak.

Nosilac liste PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Branislav Borenović rekao je da će se, ukoliko dobije mandat, zalagati za bolju i srećniju Republiku Srpsku.

Na predizbornom skupu PDP-a predstavili su se i kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Jeste vala moram ti cestitat. Vucurovic je ionako iz Trebinja

MONDO REPORTAŽE