• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šukalo predlaže koaliciju SNSD-a i SDS-a

Autor SRNA

Stranka Napredna Srpska (NS) predlaže formiranje široke koalicije u Republici Srpskoj koju bi činili SNSD i SDS, izjavio je predsjednik stranke Adam Šukalo.

Šukalo je rekao da NS ostaje u koaliciji sa DNS-om.

"Ovaj politički stav podrazumijeva da dvije najveće stranke u Republici Srpskoj preuzmu odgovornost, a ne da se bore za poslanike koji su dobili mandat u jednoj partiji, pa treba da ga odnesu u drugu ili da traže od mlade političke stranke koja postoji godinu dana da odlučuje u njihovo ime", rekao je Šukalo.

Prema njegovim riječima, stabilna koalicija jednaka je stabilnoj Republici Srpskoj, a stabilna Republika Srpska stabilnoj BiH.

"Republiku Srpsku i njene institucije ne mogu stvarati niti preletači, niti kupljeni poslanici, niti vlada koja će sutra imati podršku 42 ili 43 poslanika", smatra Šukalo.

On je dodao da je NS imala nevjerovatne ponude oba politička bloka u Republici Srpskoj, ali da je samo stranka koja ne misli o sebi, već o Republici Srpskoj i BiH, u stanju da ih odbije.

"Mi nećemo ulaziti u bilo kakve spekulativne radnje i osudićemo bilo kakav pokušaj da `preletači` u Republici Srpskoj odlučuju kakva će biti njena i sudbina BiH", rekao je Šukalo.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Ma ti neznas ni sta hoces ni sta neces. Mozda gresim, dobro ti znas sta hoces ali si izgleda izvisio pa sad pametujes. Izglfa jos si zelen Ilija te izdigao a nisi to smio dozvoliti.

MONDO REPORTAŽE