• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić: Poštovati volju naroda!

Autor SRNA

Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić smatra da je veoma važno sačuvati stabilnost Republike Srpske i BiH, jer je to važno i za Srbiju i za cjelokupan srpski narod.

"U tom smislu vjerujem u odgovornost svih političkih subjekata, a mi sa jedne i sa druge strane Drine moramo da razgovaramo i moramo međusobno da se pomažemo da bismo na najbolji mogući način zaštitili naše nacionalne interese", rekao je Vučić novinarima u Banjaluci gdje prisustvuje svečanosti proglašenja ličnosti godine koju organizuju "Nezavisne novine".

Komentarišući to što različite stranke čine vlast na nivou BiH i Republike Srpske, Vučić je rekao da je važno da postoji odgovornost, ozbiljnost i posvećenost.

"To je politika i uvijek mora da se poštuje narodna volja. Najvažnije je da svi akteri u Republici Srpskoj dobro razumeju svoju ulogu i da se ponašaju odgovorno. Uveren sam da će to i da čine. Podrazumeva se da Srpska uvek može da računa na pomoć Srbije, kao i BiH, ukoliko bude želela", istakao je Vučić.

On je rekao da se u Republici Srpskoj i Banjaluci uvijek osjeća kao kod kuće, dodajući da će, po odluci žirija, večeras uručiti nagradu ličnosti godine - hrvatskom članu Predsjedništva BiH Draganu Čoviću.

Vučić je podsjetio da će u Beogradu 18. decembra biti otvoren most Borča-Zemun, navodeći da na ovoj manifestaciji očekuje i prisustvo predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

"Našu saradnju moramo da razvijamo u još konkretnijem smeru i ekonomski da iskoristimo Sporazum o specijalnim paralelnim vezama. Mislim da je to dobro za narod u Srbiji i Republici Srpskoj", zaključio je Vučić.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE