• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnici Feroelektra uzalud čekali ministra

Autor SRNA

Radnici sarajevske firme Feroelektro, koji su jutros protestovali ispred zgrade Vlade FBiH, uzalud su čekali ministra trgovine Milorada Bahilja jer mu je zabranjeno kretanje i napuštanje mjesta prebivališta zbog procesa u predmetu Brend

 Radnici Feroelektra uzalud čekali ministra Izvor: MONDO/ Samir Cacan

Izvor: MONDO/ Samir Cacan

Bahilj je u tom predmetu, zajedno sa potpredsjednikom Vlade FBiH Jerkom Ivankovićem Lijanovićem, jedan od optuženih koji se brane sa slobode.

"Ministar Bahilj može doći samo na poziv premijera, kojeg danas nema. Mi smo tako opet ostavljeni i prepušteni sami sebi", rekao je novinarima predsjednik Sindikata "Feroelektra" Senad Smajić.

Grupa radnika ovog preduzeća okupila se jutros od 9.00 do 11.00 časova ispred zgrade Vlade FBiH da bi ukazali na niz nepravilnosti u tom preduzeću.

Radnici su nezadovoljni jer su im duže vrijeme ugrožena opšta prava, a tu se podrazumijeva i 29 neisplaćenih plata, nemogućnost liječenja, te imovina preduzeća.

Na protestu se okupilo oko dvadesetak radnika, a o nastavku aktivnosti odlučiće tokom dana, zavisno od toga da li će ih neko iz federalne Vlade primiti na sastanak.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE