• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosić: Dodik skreće pažnju sa svoje odgovornosti

Autor SRNA

Lider SDS-a Mladen Bosić izjavio je danas da predsjednik SNSD-a Milorad Dodik "pokušava da izmišljotinama o unutrašnjem neprijatelju skrene pažnju sa svoje lične odgovornosti za stanje u Srpskoj".

"Nervoza i napadi bijesa kojim Dodik reaguje na one koji ukazuju da je `Republika Srpska zaista u opasnosti, ali od ekonomskog urušavanja, kriminala i korupcije do koje je svojom vlašću doveo Milorad Dodik i njegov SNSD` dokazuje da Dodikova vlast nema namjeru da se suoči sa činjenicama", naveo je Bosić, regujući na Dodikovu današnju izjavu da je Republika Srpska stabilna i da nije na ekonomskoj stranputici.

Lider SDS-a tvrdi da su "činjenice da je Srpska sve zaduženija, da je zdravstvo dovedeno do ekonomskog kolapsa, da se uzimaju krediti za isplatu penzija, da su javna preduzeća izvor pljačke i zloupotreba vlasti, da je poljoprivreda u bezizlaznom stanju, a priveda dovedena do prosjačkog štapa".

Bosić navodi da bi Dodik trebalo da odgovori narodu "zašto još zadužuje Republiku Srpsku za izgradnju autoputa od Banjaluke do Kupresa i kome će taj autoput put koristiti", te da bi Dodik "trebalo i da odgovori zašto je to prioritet u odnosu na autoput naprimjer od Bijeljine prema Srbiji ili pomoć privredi za otvaranje novih radnih mjesta".

"Narodu treba da odgovori i kako je došlo do pljačke u Bobar banci i Fabrici glinice `Birač` i ko je omogućio pljačku stotina miliona KM", smatra Bosić.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas Srni da je "predsjednik SDS-a Mladen Bosić, kako se iz Banjaluke preselio i odomaćio u Sarajevu, preuzeo ulogu portparola političkog Sarajeva i umjesto Bakira Izetbegovića i njegovih saradnika, sada svakodnevno dijeli lekcije, daje primjedbe i vrši frontalni napad na Republiku Srpsku i njeno rukovodstvo".

"Podsjećamo zluradog Bosića da je Republika Srpska stabilna, da nije na ekonomskoj stranputici, da je svjesna ekonomskih poteškoća koje nisu drugačije od onih u regionu, ali sve obaveze redovno izmiruje", istakao je predsjednik Srpske.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE