• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jandrić: Predsjednik Srbije da dostavi dokaze

Autor SRNA

Poslanik NDP-a u Narodnoj skupštini RS Krsto Jandrić smatra da je neodgovorna izjava predsjednika SRbije Tomislava Nikolića da postoji plan za rušenje vlasti u Republici Srpskoj rušenjem vlasti predsjednika Srpske Milorada Dodika.

"Priča i planovi o rušenju Republike Srpske postoje od njenog osnivanja, tako da izjava Nikolića nije ništa novo. Pozivam predsjednika Srbije da zvaničnim institucijama Srpske dostavi informacije ko su lica i organizacije koje ruše Republiku Srpsku", rekao je novinarima Jandrić.

On kaže da Republika Srpska ne zavisi od Dodika, već od njenih građana.

"Građani jedini mogu da odbrane Srpsku, za razliku od pojedinaca. Naš najveći problem je odlazak velikog broja mladih zbog katastrofalne ekonomske situacije", rekao je Jandrić i dodao da su neargumentovane Dodikove izjave o predsjedniku NDP-a Draganu Čaviću i opoziciji da žele da uruše Srpsku.

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je informisan o postojanju plana za rušenje aktuelne vlasti u Republici Srpskoj kroz rušenje vlasti predsjednika Srpske Milorada Dodika.

"Interes, sudbina i opstanak Republike Srpske moraju biti važniji od svega drugog, bez obzira na to ko je na vlasti", rekao je predsjednik Srbije.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

E pa

Imas ti svog sefa Cavu pa nek ti on dostavi

kija

Šipovački PAPA,najveći opozicionar a napravio većinu u svom Šipovu sa Šipovačkim Zmajem Kovačom....koalicija SNSD -NDP od 31.12.2015.. u Šipovu...

MONDO REPORTAŽE