• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić: Presuda Karadžiću ne doprinosi pomirenju

Autor mondo.ba

Presuda protiv Radovana Karadžića ne doprinosi pomirenju nego, naprotiv, radikalizaciji prilika u BiH, rekao je na danas održanoj pres konferenciji Mladen Ivanić, srpski član Predsjedništva BiH.

  On je istakao da Haški tribunal nije dao odgovor na pitanje zašto nema osuđenih visokih ličnosti za zločine nad Srbima, pišu "Nezavisne novine".

"To će sigurno biti iskorišteno od strane radikalnih elemenata, posebno među Bošnjacima, za dokaz da su samo Bošnjaci bili žrtve", rekao je Ivanić i izrazio nadu da će taj tribunal uskoro prestati da postoji.

Dodao je da ohrabruje to da od strane političkih ličnosti kod Bošnjaka nije bilo velike euforije ali da obeshrabruje da su neke nevladine organizacije pokazale veliku euforiju.

Rekao je da neće komentarisati detalje presude da ne bi odmogao odbrani koja sad priprema žalbu ali da je siguran da presuda neće imati nikakve negativne posljedice po Republiku Srpsku.

"Očekujem da će vlasti RS svoje resurse staviti na raspolaganje porodici Radovana Karadžića radi pripremanja žalbe na presudu", istakao je Ivanić.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE