• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sipa ispituje prijetnje Majkićevoj

Sipa preduzima sve mjere kako bi provjerila prijetnje zamjenici predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Dušanki Majkić.

 Sipa ispituje prijetnje Majkićevoj Izvor: MONDO

"Odmah po saznanju da su joj upućene prijetnje, preduzete su ove aktivnosti. Osim toga, Sipa je za Majkićevu preduzela i pojačane mjere zaštite", saopšteno je Srni iz ove policijske agencije.

Iz Sipe navode da su obim, sadržaj, te trajanje preduzetih mjera definisani Uputstvom o obimu i načinu vršenja poslova fizičkog i tehničkog osiguranja ličnosti, objekata i imovine.

"Sipa u skladu sa memorandumima potpisanim sa ostalim policijskim agencijama u BiH, kontinuirano preduzima mjere na zaštiti vrlo važnih ličnosti (VIP ličnosti) među kojima je i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH", ističu u  policijskoj agenciji.

Dušanka Majkić dobila je, putem telefona, oko 150 prijetnji smrću tokom gostovanja u emisiji "Odgovorite narodu" u programu Federalne televizije 25. novembra. Majkićeva je Srni potvrdila da joj je u ovoj medijskoj kući saopšteno da je od 200 poziva, koliko je tokom emisije njoj upućeno, bilo 150 prijetnji smrću. Tema emisije bila je obilježavanje 25. novembra, koji se u Federaciji BiH obilježava kao dan državnosti BiH.

"Nema argumenata za toliki bijes. Zastupam interese svog naroda i to je moja obaveza. Rijetko se odazivam pozivima da gostujem u FBiH, ali ova emisija je dosta gledana i htjela sam da kažem naš stav i poručim da nije korektno da samo jedna strana svojata i određuje praznike. To mi je išlo na živce", rekla je ona. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE