• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić: RS je činjenica!

Predsjednik Partije demokratskog progresa Mladen Ivanić rekao je da je Republika Srpska činjenica koju niko ne može negirati.

 Ivanić: RS je činjenica!  Izvor: MONDO

Obraćajući se delegatima Petog sabora PDP, koji je održan u Banjaluci, Ivanić je ocijenio da razgovori o ustavnim promjenama u BiH nisu realni i da nema potrebe za krupnim ustavnim promjenama.

 "Umjesto sukoba i svađa oko nečega oko čega se ne možemo dogovoriti, BiH treba snažan ekonomski razvoj na kojem će raditi PDP", rekao je Ivanić i najavio da će ova partija u narednoj godini raditi na reformi penzijsko-invalidskog osiguranja, boljem položaju penzionera, reformi obrazovanja, zdravstva i zapošljavanja, kao i većoj pomoći poljoprivrednicima.

On je dodao da PDP u idućoj godini očekuje najbolji izborni rezultat, a garancija za to su, kako je rekao, novi ljudi i entuzijazam koji je prisutan u stranci. "Ideja PDP je da se opozicione stranke pred naredne izbore ujedine kako vlast ne bi bila koncentrisana samo u jednoj stranci", rekao je Ivanić i dodao da će se zalagati da opozicija izađe sa zajedničkim kandidatom za člana Predsjedništva BiH i predsjednika RS.

Sabor su pozdravili i potpredsjednik SDS Ognjen Tadić, predsjednika SRS RS Milanko Mihajlica, DP Dragan Čavić i predstavnici SDA, HDZ 1990, HDZ BiH, DSS, G17 plus, kao i predstavnici švedske konzervativne stranke "Moderaterna".  Delegati Petog sabora PDP usvojili su danas novi program partije za naredni period i obilježili deset godina postojanja i rada partije. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE