• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvijanović: FBiH ljubomorna zbog čvrstih veza Srpske i Srbije

Autor SRNA

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da negativni komentari federalnih političara o posjeti Banjaluci predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i o Srpskoj, pokazuju da kod njih i dalje postoji mržnja i netrpeljivost prema drugačijima.

 Cvijanović: FBiH ljubomorna zbog čvrstih veza Srpske i Srbije Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO

Cvijanovićeva je rekla su komentari bošnjačkih političara pokazuju i njihovu ljubomoru, jer ono što Srpska ima sa Srbijom oni nemaju ni sa kim.

"Naše kolege iz Federacije BiH /FBiH/ su ljute na takvu jednu činjenicu, jer znaju koliko je čvrsta veza Srbije i Srpske, da je iskrena, da je to stvar odgovornosti, principa, ljubavi, međusobnog razumijevanja, ali i zadovoljstva da možemo zajedno da radimo. Oni su ljubomorni na ono što imamo sa Srbijom jer tako nešto nemaju ni sa kim. Sve što je vezano za koncepciju BiH je velika lažna slika. Ono što mi imamo sa Srbijom je nešto čime bi se svaki narod pohvalio", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Novom Gradu.

Ona je istakla da Vučićeva posjeta pokazuje kako treba sarađivati, za šta bošnjački političari iz FBiH odavno nisu sposobni.

"Ovdje je stvar da pokažete da Srbija, kao što je rekao Vučić, osjeća odgovornost obavezu, a ima i želju i zadovoljstvo da pomaže građanima Srpske. Nas veže mnogo više od bilo kakve kritike sa strane. Podrška svim našim naporima u Srpskoj i svemu što nam je Srbija dala treba biti pokazatelj svega što zajedno možemo da uspijemo, da pravimo dobre stvari i realizujemo značajne projekte", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je izrazila beskrajnu zahvalnost Srbiji na čelu sa Vučićem jer su promijenili odnos prema Srpskoj, napominjući da Srbija kroz taj odnos želi da ostavi trag u svakoj opštini Srpske i da građani znaju da mogu da se oslone na nju, što je za njih jako važno.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Dok god ne budemo mogli dobiti pasoš Srbije kao što to dobijaju Hrvati iz BIH sa hrvatskom putovnicom to nije to

MONDO REPORTAŽE