Rolovana svinjetina

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuhinja

Za gala trpezu: Rolovana pečenica sa suvim voćem

Autor mondo.rs
Autor mondo.rs

Savršeno izbalansirana kombinacija slatkog i slanog.

Prije nego što se upustite u pripremu jela po tradicionalnim receptima, odvažite se da probate nešto novo.

Rolat od svinjskog mesa i suvog voća idelana je ta gala prazničnu trpezu!

Sastojci:

600 g svinjske pečenice

3 šargarepe

150 g šampinjona

5 suvih kajsija

6 suvih šljiva

so

Priprema:

Meso zasjeći tako da se dobije pravougaooni oblik, pa istanjiti tučkom. Šargarepu iseći na trake, šampinjone na listiće, a kajsije i šljive iseći na pola. Sjediniti sastojke, pa ih rasporediti po posoljenom mesu i uviti ga u rolat. Uvezati kanapom. Peći u rerni zagrejanoj na 220 stepeni C oko sat i po.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop

KUHINJA

loader