• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vozom do Istanbula, za 70 evra do Londona

Letovi od Beograda do Londona ove nedelje koštaju 70 evra, a preko leta do Bugarske i Turske možete otići i vozom.

 Vozom do Istanbula, za 70 evra do Londona Izvor: MONDO

Britanska vazduhoplovna kompanija "Britiš ervejz" nudi, od utorka do kraja ove sedmice, veći broj avionskih karata, po ceni od 70 evra, za letove od Beograda do Londona u jednom pravcu.

Železnice Srbije saopštile su da će tokom sezone letnjih odmora saobraćati vozovi za bugarske primorske gradove Varnu i Burgas i za Istanbul u Turskoj.

Specijalna ponuda "Britiš ervejza" omogućiće, prema saopštenju kompanije, zainteresovanim putinicima da nabave karte i za povratno putovanje po ceni od 140 evra. U tu cenu nisu uračunati izdaci za aerodromsku taksu.

Putnici iz Beograda sletaće, inače, na novootvoreni Terminal 5 londonskog aerodroma "Hitrou" - ekskluzivni "novi dom" kompanije "British ervejz" .

Karte za letove do Londona se mogu nabaviti u beogradskom predstavništvu Britiš ervejza, ili slanjem odgovarajuće porudžbine na Internet adresu te kompanije.

Železnice Srbije najavile su da će direktna kola za Varnu od 9. juna do 7. septembra saobraćati u okviru voza Beograd Sofija. Voz iz Beograda kreće u 21.10 a u Varnu stiže u 17.55 narednog dana. Povratna karta za drugi razred košta 79,60 evra a za prvi razred 119,6 evra.

Kola za Burgas će od 12. juna do 28. avgusta saobraćati samo četvrtkom i petkom zbog radova na bugarskim železnicama, dok će od 29. avgusta do 19. septembra voziti svaki dan u okviru voza za Sofiju koji iz Beograda kreće u 8.40. Voz u Burgas stiže u 6.05 narednog dana.

Cena povratne karte iznosi 72,4 evra za drugi razred i 108 evra za prvi razred.

Kola za Istanbul voze svaki dan u okviru voza za Sofiju koji kreće u 8.40. Dolazak u Istanbul je u 8.25 narednog dana. Povratna karta u drugom razredu iznosi 88 evra a u prvom razredu 132 evra.

Dodatak za ležaj u kušet vozilu za linije za Bugarsku je šest evra u drugoj klasi i devet evra u prvoj klasi, dok je u kolima za Istanbul dodatak 9,4 evra u drugoj klasi i 14 evra u prvoj klasi.

Deca od šest do 14 godina imaju 50 odsto popusta na kartu.

(www.mtsmondo.com/agencije/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE