• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanovi za "džet set" na Dedinju

Kompanija Zeland, koju je osnovao Koling, u narednih 10 dana na Dedinju počinje da gradi poslovno-stambeni kompleks od 35 miliona evra.

 Stanovi za "džet set" na Dedinju Izvor: MONDO

Kompleks će se nalaziti na mestu sadašnjeg kluba i restorana Koling i teniskih terena, na površini od 85 ari i obuhvataće tri stambene vile i poslovnu zgradu, a ukupna površina biće 20.000 kvadratnih metara, kazao je na konferenciji za novinare direktor Zelanda Ilija Čanković.

Izgradnja će biti završena do proleća 2010. godine, pri čemu će Unikredit banka finansirati dve trećine projekta, a jednu trećinu, odnosno zemljište obezbedio je Zeland, rekao je direktor te kompanije Ilija Čanković.

Vile će se sastojati od stanova površine 250 kvadratnih metara i luksuznih potkrovnih "penthaus" stanova na vrhu vila, naveo je Čanković i kazao da su potencijalni kupci ličnosti iz oblasti sporta, kulture i šou biznisa, koji sebi mogu da priušte luksuzne stanove na Dedinju.

Rezervisanje će moći da počne od leta 2009. godine, kada se završe grubi radovi i bude utvrđena cena, a zainteresovanih već ima, naveo je direktor Zelanda.

Poslovna zgrada sadržaće poslovne apartmane, višenamenske dvorane za sastanke, bankete, prezentacije, seminare, konferencije i predavanja, prostor za odmor i relaksaciju, restoran i luksuzne VIP salone.

Stanovi će imati po tri parking mesta na podzemnim etažama a poslovna zgrada imaće garažu od 80 mesta, ulaz će biti kontrolisan, a korisnici će moći da koriste i rekreativne sadržaje, poput fitnes centra i bazena.

Čanković je novinarima kazao da će se Koling rušiti jer je teško naći tako dobru lokaciju za izgradnju poslovno-stambenog kompleksa.

Većinski vlasnik Kolinga, ugostiteljskog predzeća Koling klub i Zelanda je Milan Zukanović.

(Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE