• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Huligani koji su divljali po bolnici kod sudije

Policija je, zahvaljujuci bezbednosnim kamerama privela devet huligana koji su u nedelju upali u kraljevačku bolnicu.

 Huligani koji su divljali po bolnici kod sudije Izvor: MONDO

Ovih devet osoba privedeni su zbog učešća u tuči koja je iz kafane u selu Adrani nastavljena na prijemnom odeljenju kraljevačke bolnice i biće privedeni istražnom sudiji.

Njima je u nedelju zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničkog ponašanja i zbog dalje istrage određeno zadržavanje od 48 sati.

U tuči su učestvovali Dušan D., Danijel L., Ivan M. i Ilija V. sa jedne i Milovan S., Nikola M. Marko R. i Oliver M. sa druge strane. Tokom tuče Dušan D. je zadobio laku povredu šake, a sukob se zatim preneo i u prijemno odeljenje kraljevačke bolnice.

Kada se Dušan D. obratio Službi hirurško-prijemnog odeljenja Zdravstvenog centra Studenica radi ukazivanja lekarske pomoći pojavila se suparnička grupa noseći predmete podobne za tuču, drvenu držalicu za sekiru, nunčake.

Grupa je pojurila Dušana D. i Danijela L. koji su se sklonili u prostorije prijavnice, gde su se nalazila dva radnika obezbeđenja i telefonistkinja, pokušavši da razvali vrata i preskoči zid prijavnice.

Tom prilikom telefonistkinji je nagnječena šaka, oštećena su vrata prijavnice, sveska interne evidencije i interfon, saopštila je Policijska uprava u Kraljevu.

Protiv odgovornog lica noćnog kluba u kafani Tri brata podneta je prekršajna prijava zbog toga što nije prijavio narušavanje reda i što je klub radio prekovremeno.

(Betawww.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE