• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vaučerski turizam: Objavljen poziv ugostiteljima i agencijama

Autor mondo.ba

Ministarstvo trgovine i turizma objavilo je danas Javni poziv ugostiteljima i turističkim agencijama za dostavu prijave radi učešća u realizaciji šeme dodjele turističkih vaučera u ugostiteljskim objektima na teritoriji Republike Srpske.

 Poziv za dodjelu vaučera ugostitelji i agencije Izvor: Mondo.ba/Vedran Ševčuk

"Javni poziv je objavljen u dnevnom listu „Glas Srpske“ i na internet stranici Ministarstva. Pravo učešća na Javnom pozivu ima ugostitelj koji pruža usluge u ugostiteljskim objektima za smještaj, u skladu sa propisima kojim se uređuje oblast ugostiteljstva, koji je uredno izmirio poreske obaveze zaključno sa danom 29.02.2020. godine i ima najmanje četiri zaposlena radnika, te turistička agencija koja je nosilac Licence Ministarstva i koja je uredno izmirila poreske obaveze. Ugostitelji i turističke agencije koje ispune uslove za učešće u projektu dodjele turističkih vaučera biće upisani u Evidenciju koja će biti dostupna na internet stranici Ministarstva," pojasnili su u Ministarstvu trgovine i turizma RS, te dodali da sve dodatne informacije zainteresovani mogu pronaći www.vladars.net

Pročitajte i ovo

Kako su naveli, rok za podnošenje prijave počinje 5. juna i traje do 1. novembra.

"Javni poziv je raspisan na osnovu Uredbe o uslovima i načinu korišćenja turističkih vaučera u ugostiteljskim objektima, kojom je predviđeno subvencionisanje korišćenja usluge smještaja u ugostiteljskim objektima na teritoriji Republike Srpske. Vlada Republike Srpske donijela je Uredbu s ciljem podsticanja razvoja domaćeg turizma i podrške privrednim subjektima u oblasti turizma i ugostiteljstva koji su pretrpjeli znatne štete usljed pandemije virusa korona u Republici Srpskoj," istakli su u Ministarstvu.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE