• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čavić neće podržati Džombića

Lider DP Dragan Čavić neće podržati novu vladu RS i mandatara Aleksandra Džombića, "jer nije dobio na uvid njegov program".

 Čavić neće podržati Džombića Izvor: MONDO

Predsjednik Demokratske partije Dragan Čavić rekao je da na sutrašnjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske (RS) neće podržati novu vladu RS i mandatara Aleksandra Džombića, jer nije dobio na uvid njegov program.

"Još nisam vidio program rada novog premijera i ne znam kako će biti riješena mnogobrojna ekonomska pitanja u RS", rekao je novinarima Čavić.

Komentarišući izbor Vijeća naroda RS, Čavić je ocijenio da je izbor Momira Malića za predsjedavajućeg tog radnog tijela "osveta SNSD-a prema SDP BiH, koji je podržao izbor Mladena Ivanića u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH".

Čavić je ocijenio da sutrašnji sastanak predstavnika političkih stranaka u Sarajevu predstavlja neodgovornost prema građanima koji su ih podržali na prethodnim izborima.

"Ne razumijem zašto SDS podržava priču o trećem entitetu, s obzirom da je Dejtonski sporazum jedino što štiti RS", zaključio je Čavić.

Sastanak političkih lidera za sutra u Sarajevu zakazali su HDZ BiH, HDZ 1990, SNSD i SDS.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik ranije je potvrdio dolaza na sastanak političkih stranaka koji je najavljen za ovu sedmicu u Sarajevu, dok su lideri SDP-a Zlatko Lagumdžija i SDA Sulejman Tihić rekli da se neće odazvati.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE