• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prihvaćeni Džombićevi prijedlozi

Izvršni odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata podržao je večeras program rada i novi sastav vlade RS koji je predložio mandatar Aleksandar Džombić.

 Prihvaćeni Džombićevi prijedlozi Izvor: MONDO

Predsjednik Izvršnog odbora SNSD-a Nebojša Radmanović nije želio da otkriva imena budućih ministara, ali je rekao da će u novoj vladi biti po dva ministra iz Demokratskog narodnog saveza i Socijalističke partije, jedan iz HDZ-a, jedan nestranački kandidat i deset ministara iz SNSD-a.

"Konstatovali smo da je program rada i sastav vlade u skladu sa programskim opredjeljenjima SNSD-a, da nastavlja kontinuitet u radu, a ne u kadrovima. SNSD je zadužio svoje narodne poslanike koji su učestvovali u radu sjednice da sutra glasaju i za program rada koji će mandatar iznijeti i za sastav vlade", rekao je Radmanović novinarima u Banjaluci nakon sjednice Izvršnog odbora Glavnog odbora SNSD-a.

On je dodao da je u predloženom sastavu deset novih ministara, a da je nacionalni sastav u skladu sa Ustavom.

Radmanović nije precizirao šta je sve predvićeno u programu rada nove Vlade ističući da će na sutrašnjoj sjednici Narodne skupštine RS mandatar Džombić o tome detaljno govoriti.

"Program je u skladu sa programskim opredjeljenjima SNSD-a, a samim tim i socijalno osjetljiv i mogao bi govoriti i o ekonomskim parametrima, ali sve ćete sutra čuti od mandatara", rekao je Radmanović.

Sjednice Izvršnog odbora SNSD-a trajala je gotovo tri časa.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE