• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FTV: Hadžiomerović nije primao mito!

Federalna radio-televizija odbacila navode pojedinih medija iz RS da je urednik magazina "60 minuta" primio mito od 30.000 evra

 FTV: Hadžiomerović nije primao mito! Izvor: MONDO

Federalna radio-televizija odbacila je "optužbe" medija koji su objavili da je urednik političkog magazina "60 minuta" Bakir Hadžiomerović primao mito od kompanije iz Hrvatske, koja je te navode odmah i demantovala, saopšteno je iz ove medijske kuće.

Radio-televizija FBiH smatra ovo "nastavkom smišljenih napada", koji su usmjereni prema Federalnoj TV, a prethodno su dobro isplanirani u, kako navode, "političko-medijskim krugovima koji zavise od vladajuće strukture Republike Srpske".

FTV smatra da ove optužbe sadrže javni poziv na fizičku likvidaciju Hadžiomerovića i očekuje od nadležnih institucija BiH i međunarodne zajednice da se aktivno uključe u zaštitu slobode medija i novinarske profesije, navodi se u saopštenju.

Bakir Hadžiomerović, urednik emisije "60 minuta" na Federalnoj televiziji, reketirao je u junu 2007. godine zagrebačku "Inu", te mu je plaćeno 30.000 evra u gotovini, objavile su "Nezavisne novine" i "Glas Srpske".

Hadžiomerović je najavio da će tužiti "Nezavisne novine", "Glas Srpske", autora teksta hrvatskog novinara Denisa Kuljiša, kao i medije koji su prenijeli ovu informaciju.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE