• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik organizovao svečane prijeme

Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik organizovao je povodom Dana Republike i krsne slave RS Svetog arhiđakona Stefana svečane prijeme.

 Predsjednik organizovao svečane prijeme Izvor: MONDO

Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik organizovao je danas, povodom obilježavanja 9. januara - Dana Republike i krsne slave RS Svetog arhiđakona Stefana, prijeme za sportiste i studente, kulturne i naučne radnike, predstavnike Saveza nacionalnih manjina RS, te izdavača i medija.

Tokom prijema za sportiste i studente Dodik je rekao da Srpska nastoji da podigne nivo i kvalitet obrazovanja, naročito visokoškolskog, i da je strateški opredijeljena da održi i razvija dva javna univerziteta.

Dodik je pohvalio značajne rezultate koje su sportisti iz Srpske ostvarili uprkos skromnim uslovima i sve većoj komercijalizaciji sporta.

Na prijemu za predstavnika Saveza nacionalnih manjina RS, Dodik je rekao da nacionalne manjine predstavljaju dodatno bogatstvo Srpske, naglasivši da je RS otvorena za sve ljude, bez obzira na njihovu nacionalnu ili vjersku pripadnost.

Na prijemu za kulturne i naučne radnike, Dodik je istakao da je situacija u nauci i kulturi RS stabilizovana, te izrazio zadovoljstvo zbog uspjeha koje su postigli pojedinci i institucije nauke i kulture u 2010. godini.

Predsjednik Srpske rekao je da će RS nastaviti da, u okviru mogućnosti, maksimalno podržava kulturne projekte i naučno-istraživački rad.

Prijemu, koji je Dodik organizovao za predstavnike medija, prisustvovali su direktori, urednici i novinari brojnih medijskih kuća.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE