• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpisan sporazum: Opozicija podržala Filipovića za gradonačelnika Doboja

Autor Dušan Volaš

Gradski odbori SDS, PDP i DNS u Doboju danas su potpisali koalicioni sporazum o podršci Cvijanu Filipoviću, kandidatu SDS-a za gradonačelnika Doboja.

 Potpisan sporazum: Opozicija podržala Filipovića za gradonačelnika Doboja Izvor: SDS

U Doboju su danas zamjenik predsjednika Gradskog odbora DNS-a Dejan Kovačević i povjerenici za dobojske odbore PDP-a Slobodan Vasiljević i SDS-a Rade Janković potpisali koalicioni sporazum o podršci kandidatu SDS-a za gradonačelnika Doboja Cvijanu Filipoviću na ponovljenim izborima 21. februara.

Potpisivanju su prisustvovali predsjednik SDS-a Mirko Šarović, predsjednik PDP-a Branislav Borenović i zamjenik predsjednika DNS-a Radislav Jovičić.

Šarović se koalicionim partnerima zahvalio na podršci njihovom kandidatu za gradonačelnika Cvijanu Filipoviću i ocijenio da se u Doboju stvaraju uslovi da poslije mnogo godina pobijedi vrijedan kandidat.

Borenović je pozvao članove i simpatizere PDP-a da svoje povjerenje daju Filipoviću kao jedinom kandidatu opozicije i ocijenio da je Doboj važno političko čvorište.

Jovičić je podršku Filipoviću obrazložio stavom rukovodstva DNS-a da glasaju za sve kandidate iz opozicionih redova i najavio da će kompletno rukovodstvo DNS-a u znak podrške biti prisutno u Doboju na dan izbora.

Kandidat SDS-a za gradonačelnika Doboja Cvijan Filipović kaže da će, ako bude izabran na ovu funkciju, biti gradonačelnik svim građanima, kao i da očekuje da će na ponovljenim izborima SDS, PDP i DNS osvojiti dovoljno glasova za formiranje odborničke većine u Skupštini grada Doboja.

Lokalni izbori u Srebrenici i Doboju biće ponovljeni 21. februara, odlučila je 2. februara Centralna izborna komisija /CIK/ BiH.

Prema podacima Gradske izborne komisije Doboj, za lokalne izbore registrovano je 85 političkih subjekata, a pravo da glasa na 89 biračkih mjesta ima 50.615 birača, izuzev onih koji su na izborima u novembru glasali putem mobilnog tima.

Građani će na ponovljenim izborima za gradonačelnika birati između kandidata SDS-a Cvijana Filipovića, SNSD-a Borisa Jerinića i SP-a Srđana Todorovića.

(Srna)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE