• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oružje u Predsjedništvu - loša poruka svijetu

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da su nađeno naoružanje i municija u zgradi Predsjedništva BiH loša poruka svijetu.

 Oružje u Predsjedništvu - loša poruka svijetu Izvor: MONDO

Dodik je rekao Srni u Vukosavlju da nađeno naoružanje i municija u zgradi Predsjedništva BiH na najupečatljiviji način ukazuje na to kakva je BiH država.

"Kakva je to država u čijoj je, navodno, najznačajnijoj instituciji pronađeno naoružanje i municiju koje je moglo poslužiti u Bog zna koje namjene", izjavio je Srni predsjednik RS i naglasio da nije problem ako se naoružanje nađe u nekoj šumi, mjestima gdje se naoružanje obično skriva, ali kada se oružje i municija nađu u zgradi Predsjednišva, a da za to nezna srpski član Predsjedništva onda je to problem.

Stručni saradnik za obezbjeđenje i protivpožarnu zaštitu Predsjedništva BiH juče je u 12.10 časova obavijestio Operativno-komunikacioni centar MUP-a Kantona Sarajevo da su u jednoj od podrumskih prostorija prilikom pregleda pronađeni zaostala vojna oprema i druga materijalno-tehnička sredstva.

Direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Himzo Selimović rekao je da su u podrumskim prostorijama Predsjedništva BiH pronađene dvije ručne bombe, trotilski metak, topovski udar, određena količina municije za automatsku pušku sa nekoliko okvirova za automatsku pušku, te nekoliko zaštitnih maski.


(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE