• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mastilo dijeli stanove mimo pravilnika

Direktor Fonda PIO Zoran Mastilo donio je Pravilnik na osnovu kojeg rješava stambena pitanja svojih najbližih saradnika - piše "Glas Srpske".

 Mastilo dijeli stanove mimo pravilnika Izvor: MONDO

Izvori bliski upravi Fonda navode da stan od 82 kvadrata u Bijeljini, koji je krajem decembra Upravni odbor Fonda proglasio kadrovskim, Mastilo namjerava da ustupi Blagiši Lukiću.

"Lukić je pravnik i radi kao pomoćnik direktora na organizaciono-pravnim poslovima i poslovima zastupanja u Fondu PIO, a vidite li kakve sporove gube pred sudom i zbog toga Fond ima milionsku štetu", navodi izvor "Glasa Srpske".

Fond PIO RS tako je izgubio spor sa Poštanskom štedionicom koji ga košta 3,7 miliona maraka sa kamatom, a Fond je u sporu zastupao Lukić.

Upravni odbor Fonda PIO na sjednici održanoj 23. decembra dva stana u Doboju i jedan stan u Bijeljini proglasio kadrovskim.

Direktor Fonda Zoran Mastilo namjeravao je i da gradi novu zgradu za filijalu u Trebinju, iako se Fond nalazi u milionskim dugovima i ne može da prikupi dovoljno novca za redovnu isplatu penzija, ali je Upravni odbor Fonda PIO to odbio.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE