• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednica Srpske u Krupi na Uni: Riješiti prioritete poput vodosnabdijevanja

Autor Dragana Božić

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je danas sa opštinskim rukovodstvom Krupe na Uni dogovoreno rješavanje prioritetnih pitanja, kao što je snabdijevanje vodom stanovništva.

 Krupa na Uni Željka Cvinanović u posjeti Izvor: SRNA/Zora Savić

"Ono što će biti prioritetno rađeno i gdje će doći podrška je izgradnja jedne faze vodovoda za šire područje što je veoma bitno za poljoprivredne proizvođače kojih u ovoj opštini ima dosta", rekla je Cvijanovićeva novinarima poslije sastanka.

Ona je dodala da je drugi projekat za šta će doći intervencija iz Kabineta predsjednika Republike izgradnja igrališta i sportskog terena u Hašanima.

"Time želimo da pokažemo svoj doprinost razvoju lokalne zajednice. Želimo da imaju mjesta za okupljanja i za manifestacije", objasnila je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva je istakla da u opštini Krupa na Uni postoji potreba da se radi na sanaciji lokalnih puteva kao i jednog regionalnog, za koji će inicijativa ići prema preduzeću "Putevi Republike Srpske".

Prema njenim riječima, važna je opredjeljenost lokalnih i republičkih institucija da se jača međusobna saradnja jer se na taj način može ostvariti sve ono što je građanima potrebno.

Cvijanovićeva je naglasila da ova lokalna zajednica ima značajan potencijal, te da je na republičkim i lokalnim institucijama da zajedničkim angažmanom urade sve da bi se poboljšao život građana.

"Mislim da će kroz jače veze republičkih i lokalnih institucija biti vidljivo poboljšanje u kvalitetu života građana. Mnogo toga ovdje planiramo raditi", ocijenila je Cvijanovićeva.

Načelnik opštine Krupa na Uni Mladen Kljajić zahvalio je za posjetu predsjedniku Srpske i najavljenoj pomoći.

"Mi smo opredijeljeni da ovdje živimo i očekujemo da će institucije Republike Srpske svojom podrškom omogućiti opstanak i ostanak ljudima na ovom prostoru", rekao je Kljajić.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE