• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prevrnuo se autobus - 19 povređenih

Na regionalnom putu Pančevo - Kovin kod sela Bavaništa prevrnuo se autobus preduzeća "Jugoprevoz" iz Kovina, a povređeno je 19 putnika.

 Prevrnuo se autobus - 19 povređenih Izvor: MONDO

"Petoro putnika, od kojih dvoje sa povredama glave, prebačeni su u beogradski Urgentni centar u stabilnom stanju. Preostalih četrnaestoro povređenih smešteno je u Pančevačkoj bolnici, a jedna je na intenzivnoj nezi. Svi koji su u pančevačkoj bolnici van su životne opasnosti", izjavio je zamenik direktora Zdravstvenog centra u Pančevu Dušan Stojić.

Portparolka Policijske uprave Pančevo Tanja Dakić izjavila je da se nesreća dogodila oko 11.10 pošto je vozač autobusa preduzeća Autoprevoz Kovin izgubio kontrolu nad vozilom koje se potom prevrnulo.

Prema nezvaničnim saznanjima agencije Beta, vozač autobusa pokušao je da izbegne vozilo iz suprotnog smera koje je prešlo na njegovu stranu puta posle čega se autobus prevrnuo na putu.

Istraga je u toku, a put Pančevo-Kovin je bio zatvoren zbog uviđaja.

Saobraćajna nesreća dogodila se i na beogradskom mostu "Gazela" u kojoj je jedan policajac lakše povređen. U sudaru je učestvovalo više vozila, a nesreću je izazvao vozač džipa koji je naleteo na vozilo saobraćajne policije.

(agencije/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE