• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šarović Cvijanovićevoj: Zašto smo najsiromašniji i najkorumpiraniji u regionu?

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Odgovorite nam zašto smo danas zvanično najsiromašnija zemlja u Evropi, poručio Šarović Cvijanovićevoj

 Mirko Šarović i Milan Radović Izvor: SDS

Nakon što je predsjednica Republike Srpske izjavila da "Šarović vodi samo u nekretninama", oglasio se i kandidat opozicije za člana Predsjedništva BiH na predstojećim izborima.

"Ne bih komentarisao izbor SNSD-a da za svog kandidata za člana Predsjedništva BiH kandiduje aktuelnu predsjednicu RS Željku Cvijanović, ali poručujem da će se SDS i ja lično, sve do završetka ovog izbornog procesa, snažno boriti isključivo argumentima i činjenicama ukazivati na sve loše i pogubne poteze vlasti i pojedinaca iz vlasti koji su nas vodili proteklih 16 godina iza sebe ostavljajući užasno stanje u svim sferama života, političkoj, ekonomskoj i svakoj drugoj", kazao je Mirko Šarović, predsjednik SDS.

Možda će vas zanimati

Naglasio je da će ponuditi rješenja za mnoga životna pitanja i loše stanje "u koje je dovedena Republika Srpska, ne zaslugom opozicije, nego vlasti SNSD-a".

"Sa druge strane aktuelna predsjednica Željka Cvijanović, u nedostatku odgovora i argumenata konstantno izbjegava i izbjegavaće da javnosti objasni kako to da smo mi kao Republika i kao zemlja tako siromašni, izolovani i sankcionisani od najvažnijih zemalja EU poput Njemačke, Velike Britanije, Francuske itd., te zašto nas je za 16 godina vlasti SNSD-a sada 200.000 manje, posebno mladih“, navodi Šarović.

Šarović poručuje da se vlast i predsjednik Republike ne mogu se za loše stanje u zemlji kriti iza opozicije.

"Isprsite se, vladate 16 godina i imate sve poluge vlasti u svojim rukama. Ne kukajte na Mirka Šarovića i recite nam zašto smo danas po svim zvaničnim podacima najsiromašnija zemlja u Evropi?! Odgovorite nam zašto smo, po istraživanju vodećih svjetskih finansijskih institucija, najkorumpiranija zemlja u Evropi i među tri najgore po korupciji u cijelom svijetu, posebno u javnoj korupciju koju proizvodi i kontroliše vlast?! Zašto smo vodeća zemlja u Evropi po smrtnosti stanovništva zbog neadekvatne zdravstvene njege a penzije najniže ubjedljivo u odnosu na cijeli region“, pita Šarović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

E

Koliko vlast i njihova djeca beru iz budzeta, po 70miliona godisnje? To Zole tebi odgovara?

Zole

Zato što ti i tebi slični beru i do 70 iljada godišnje prihoda, a ništa ne rade

MONDO REPORTAŽE