• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadićev odgovor Koštunici

"Onaj ko iz izbora u izbore ima sve manje glasova, a sve veću želju da zadrži vlast, upravo je taj koji priželjkuje prekrajanje narodne volje."

 Tadićev odgovor Koštunici Izvor: MONDO

Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao je sve stranke da poštuju izbornu volju građana koji su se odlučili za nastavak evropskog kursa zemlje.

Tadić je u saopštenju koje je izdala pres služba predsednika, naveo da je strateški evropski kurs jedina šansa da građani Srbije ostvare bolji život.

"Nema te postizborne matematike kojom savez Šešelja i Koštunice može da sakrije izborni fijasko. Gubitnici ovih izbora od naroda nisu dobili mandat da mu ukinu perspektivu i budućnost", naveo je on povodom izjave predsednika Demokratske stranke Srbije Vojislava Koštunice, da volju građana na izborima može predstavljati samo 126 poslanika a da bi sve ostalo bilo prekrajanje te volje.

Tadić je naglasio da je lista "Za evropsku Srbiju" na izborima osvojila 1,57 miliona glasova što je za 1,1 milion više od koalicije Demokratske stranke Srbije - Nove Srbije.

"Onaj ko iz izbora u izbore ima sve manje glasova, a sve veću želju da zadrži vlast, upravo je taj koji priželjkuje prekrajanje narodne volje i uzurpaciju vlasti", istakao je Tadić koji je i predsednik Demokratske stranke.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE