• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šarović i Trivićeva u Dubici: Zadržati mlade i pobijediti korupciju

Autor Vesna Kerkez

Kandidat SDS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović izjavio je večeras da se mora spriječiti odlazak mladih ljudi iz Republike Srpske.

 IMG-2a445e2529574d23a8ccce2e2560679b-V.jpg Izvor: SDS saopštenje

Šarović vjeruje da će, ako pobijede na izborima u nedjelju, 2. oktobra, nova vlast imati priliku i volju da spriječi taj odlazak.

On je na predizbornom skupu u Kozarskoj Dubici istakao da ovaj kraj neće biti zaboravljen kada su u pitanju investicije.

Kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić rekla je da će ona i Šarović zastupati srpski nacionalni interes za 21. vijek, a to su mir, politička stabilnost i normalizacija političkih odnosa u BiH i Republici Srpskoj.

Izvor: SDS saopštenje

Ona je istakla da će se baviti ključnim problemima ljudi, kao što su radna mjesta, plate, obrazovanje, dobro zdravstvo, te da je njeno ključno obećanje pobjeda nad korupcijom.

Nosilac liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice jedan Branislav Borenović izrazio je zadovoljstvo velikim brojem okupljenih na večerašnjoj tribini, te dodao da će "odvesti Republiku Srpsku u pravednu, dostojanstvenu i zaposlenu budućnost".

КОЗАРСКА ДУБИЦА, 30. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Кандидат СДС-а за српског члана Предсједништва БиХ Мирко Шаровић на предизборном скупу у Козарској Дубици.
Izvor: SDS saopštenje

Kandidat SDS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice jedan Jovo Biga rekao je da će posebnu pažnju obratiti na obrazovanje, zdravstvo, dijasporu, te tužilaštvo i sudstvo.

Kandidat PDP-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice jedan Pero Karan uvjeren je da će Dubičani glasati za kandidate za pojedinačne funkcije i sa listi PDP-a i SDS-a i Liste za pravdu i red.

Tribina SDS-a i PDP-a održana je u sportskoj dvorani u Kozarskoj Dubici.

(Srna)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Slabo

Skupovi su im tanki, a i generalno taktika da se napada Milanović koji jedini štiti Dejton i napada Bošnjake je taktika samounišrenja za opoziciju. Očigledno im neko daje teme koje moraju čitati

058

Ne podržavam ni trenutnu vlast ali ovi su dno dna što bi naš narod rekao od dva zla biraj manje.Šarović je dovoljno pokazao koliko misli o narodu u slučaju Agrokombinat Rogatica (znaju svi rogatičani),a ova Jelena šta reći dovoljno je pogledati vanjštinu koja je led ledeni žena bez bilo kakve emocije hladna ko špricer.

MONDO REPORTAŽE