• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DSS: DS kriv za napad u Kosovskoj Mitrovici

Demokratska stranka Srbije (DSS) optužila je Demokratsku stranku (DS) za napad na prostorije DSS u Kosovskoj Mitrovici.

 DSS: DS kriv za napad u Kosovskoj Mitrovici Izvor: MONDO

"Napad na prostorije DSS u severnoj Kosovskoj Mitrovici bio bi bezazlen da je učinjen u revoltu ili besu, ali se plašimo da iza svega stoji politika DS, ne samo na lokalnom, već i na centralnom nivou", izjavio je na konferenciji za novinare povodom napada predsednik OO DSS-a Zoran Savić.

Prema njegovim rečima, neposredno pre izbora, "iz vrha DS-a čule su se podele na Srbe severno i južno od Ibra, a ovo je očigledno početak podela Srba sa severa na podobne i nepodobne".

Njegov partijski kolega i predsednik Okružnog odbora DSS u Kosovskoj Mitrovici Nebojša Minić nije želeo da osudi lice koje je počinilo napad jer ga, kako kaže, nije počinio kao pojedinac, već kao član DS koji je izmanipulisan od strane svog predsednika koji pokušava da objasni kako DSS radi loš posao na terenu.

"Ovakvi incidenti ne smeju da se dešavaju ni u Srbiji, a posebno ne na Kosovu i Metohiji. Ako nalogodovci ovog napada postoje u Beogradu poručujemo im da ovakvi ispadi neće dovesti do smirivanja tenzija ni na Kosmetu ni u Srbiji i svi oni koji planiraju sukobe i pritiske biće gubitnici", rekao je Minić.

Kosovska policijska služba (KPS) privela je Živorada Đorđevića osumnjičenog da je kamenicama porazbijao stakla na prostorijama DSS u severnom delu tog grada.

DS je saopštila da nema veze sa incidentom.

(www.mtsmondo/Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE